Villkor & info

Var vänlig och läs igenom texten innan du genomför din order. Genom att använda denna webbplatsen godkänner du de villkor som anges nedan. Om du har några frågor, kontakta info@actionwear.se. Tänk på att vi kan ändra dessa villkor utan att informera dig, därför är det viktigt att du läser igenom texten innan du genomförd din order.


Köpvillkor Actionwear 

Betalningsmetoder:

Hos oss kan du handla med trygga och flexibla betalningsmetoder. Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder som till exempel Swish och Klarna. Alla betalningsmetoder är lika säkra. Med Klarna kan du till exempel välja mellan fakturabetalning, direktbetalning eller delbetalning.

Leveransvillkor

Vi använder oss av DHL och Postnord. Om du inte har valt hemleverans i kassan skickas ditt paket  till ett utlämningsställe. Det kan exempelvis vara en närliggande bensinstation eller ICA-affär på din hemort. Du får ett SMS och/eller mail när ditt paket är framme och du kan hämta ut det.

Vid hemleverans lämnas paketet i brevlådan. Om paketet inte får plats i brevlådan lämnas paketet vid dörren. Om ditt paket har ett högt värde skickas det med "Postnord my pack", då får du en länk där du kan välja tid och leveransdag för ditt paket. 

Vi skickar normalt alla beställningar inom 24 timmar och leveranstiden är 1-3 dagar beroende på vart i landet du bor. Vid extrem hög belastning kan det dock ta någon dag extra. Det kan även förekomma saker som är utom vår kontroll, till exempel att transportbolaget som vi skickat ditt paket med får tekniska problem eller liknande.

* På till exempel skoterhjälmar vi ej har i lager är det längre leveranstid, normalt 4-7 dagar då de skickas direkt från leverantören till dig. Vi lägger beställningen hos leverantören inom 24 timmar.  

Har du några frågor om din order så är det bara att höra av dig till vår mail så hjälper vi dig.  

Ångerrätt/Retur

 

OBS! Vi har utförsäljning av hela lagret och tar därför inte emot returer.

Ej uthämtade paket

För paket som inte hämtas ut hos ombud och istället skickas tillbaka till oss tar vi ut en avgift på 200 kr.