Villkor & info

Var vänlig och läs igenom texten innan du genomför din order. Genom att använda denna webbplatsen godkänner du de villkor som anges nedan. Om du har några frågor, kontakta info@actionwear.se. Tänk på att vi kan ändra dessa villkor utan att informera dig, därför är det viktigt att du läser igenom texten innan du genomförd din order.


Köpvillkor Actionwear 

Betalningsmetoder:

Hos oss kan du handla med trygga och flexibla betalningsmetoder. Du kan välja mellan flera olika betalningsmetoder som till exempel Swish och Klarna. Alla betalningsmetoder är lika säkra. Med Klarna kan du till exempel välja mellan fakturabetalning, direktbetalning eller delbetalning.

Leveransvillkor

Vi använder oss av DHL och Postnord. Om du inte har valt hemleverans i kassan skickas ditt paket  till ett utlämningsställe. Det kan exempelvis vara en närliggande bensinstation eller ICA-affär på din hemort. Du får ett SMS och/eller mail när ditt paket är framme och du kan hämta ut det.

Vid hemleverans lämnas paketet i brevlådan. Om paketet inte får plats i brevlådan lämnas paketet vid dörren. Om ditt paket har ett högt värde skickas det med "Postnord my pack", då får du en länk där du kan välja tid och leveransdag för ditt paket. 

Vi skickar normalt alla beställningar inom 24 timmar och leveranstiden är 1-3 dagar beroende på vart i landet du bor. Vid extrem hög belastning kan det dock ta någon dag extra. Det kan även förekomma saker som är utom vår kontroll, till exempel att transportbolaget som vi skickat ditt paket med får tekniska problem eller liknande.

* På till exempel skoterhjälmar vi ej har i lager är det längre leveranstid, normalt 4-7 dagar då de skickas direkt från leverantören till dig. Vi lägger beställningen hos leverantören inom 24 timmar.  

Har du några frågor om din order så är det bara att höra av dig till vår mail så hjälper vi dig.  

Ångerrätt/Retur

Här kan du läsa om hur du gör en retur.

Hos oss har du som kund 30 dagar öppet köp. OBS! Varan ska vara oanvänd, i oförändrat skick, i originalemballage. Eventuella produkt och storlekslappar ska sitta kvar för att vi ska kunna godkänna returen. Köparen står för returavgiften på 69kr (dras av från din återbetalning) om du väljer att använda den förbetalda returfraktsedeln från DHL eller PostNord som följde med i din beställning. 

*Du får även skicka paketet med en annan leverantör som tillexempel Postnord/Schenker/DHL, men då får du lösa en egen fraktsedel. (Då tar vi inte ut någon returavgift).

Vi gör en återbetalning till dig efter att vi har mottagit och godkännt din retur. Beroende på vilken betalningsmetod du har använt så kan det ta några vardagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto. 

Skulle varan vara felaktig eller transportskadad ska du omedelbart kontakta oss (info@actionwear.se). Är varan transportskadad vid mottagandet ska du omedelbart anmäla detta till transportören eller utlämningsstället.

Ej uthämtade paket

För paket som inte hämtas ut hos ombud och istället skickas tillbaka till oss tar vi ut en avgift på 200 kr.

 

Kontaktinformation

Adress: Hedvägen 22, 79195 Falun
Emailadress: info@actionwear.se
Organisationsnummer: 9312057756
Juridisk person: Rasmus Karlsson