Om oss

Actionwear startade i början av 2016 i Falun. Vi började med att sälja tillbehör för actionsport, men framförallt fästen för gopro-kameror. Det gick inte särskilt bra. Och ska vi vara ärliga var det inte särskilt roligt heller. Ganska naturligt ramlade vi snabbt över till att sälja streetwear och märkeskläder istället då vi har ett mycket stort intresse för kläder.

Att det blev just kläder från varumärken inom extremsport var ingen slump. Vi har själva en stark koppling till extremsporter, framförallt motorcross och snöskoter.

Det första varumärket vi tog in var Neff. Än idag har vi dem att tacka för att vi tog oss in i klädbranschen. Dom trodde på oss och lät oss göra inköp med den lilla (nästan obefintliga) budgeten vi hade. Det första inköpet vi gjorde från Neff var i Mars 2016. Det bestod av några kepsar, t-shirts och solglasögon. Vi kände genast att det här var mycket roligare och att vi hade hittat vilken bransch vi ville vara i. Sen rullade det på med flera varumärken. Idag är vi stolta att kunna erbjuda produkter från kända varumärken som Alpinestars, Appertiff, Fox, Hoonigan med flera. Och flera blir det! Vi utökar vårt sortiment hela tiden med nya varumärken och produkter. Vårt mål är att det ska finnas något för alla inom den här nischen, varesig du är ute efter en ny snygg keps, hoodie, t shirt, solbrillor eller någon annan accessoar. På senare tid har vi även börjat tagit in produkter som lämpar sig för vintern som tillexempel goggles, skoterglasögon, mössor och jackor.

 

Varför väljer våra kunder att handla av oss på Actionwear?

Vi är ett litet företag med en extremt stor passion för det vi gör. Det gör det enkelt för oss att ge en personligare service än de större företagen. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig nöjda och ha en så bra upplevelse som möjligt när man handlar av oss.

Leveranser:

Vi vet även hur viktigt det är för dig som kund att få dina ordrar levererade snabbt. Därför har vi alla produkter som finns på hemsidan hemma i lager (ej skoterhjälmar). Det gör att vi kan erbjuda 1-3 dagar leveranstid. Du som kund kan själv välja om du vill ha ditt paket levererat med DHL eller Postnord. Vi erbjuder även leverans direkt till dörren med Postnord.

Betalningsmetoder:

Vi vet att en annan viktig förutsätting för en bra köpupplevelse är att du ska kunna välja den betalningsmetoden som passar just dig. Hos oss så kan du välja bland flera olika betalningsmetoder som Swish, Klarna och Payson. Välj den betalningsmetoden som passar dig bäst.

Följ oss på sociala medier!

Vill du följa vår resa på sociala medier? Det är klart du vill! Följ vår Instagram här för ett skönare flöde.

På vår Instagram lägger vi mest ut bilder på produkter, bilder från kunder och lite sköna random bilder på tillexempel motorcross och snöskoter. Ibland håller vi även tävlingar för våra följare där du har möjlighet att vinna produkter från oss.

Har du inte Instagram? Inga problem! Gilla oss på Facebook här istället. Det mesta som händer på vår Instagram lägger vi även ut på Facebook.

Du kan även signa upp dig för vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste nyheterna och erbjudanden.

Har du några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss här.

Med vänliga hälsningar,

Actionwear
Falun
info@actionwear.se
Org nummer: 931205XXXX